HET TALENTENSPEL

 

  

 

Heb jij het gevoel dat het leven jou veel meer te bieden heeft? Zo ja, dan is dit individueel spel – op jou afgestemd- waarschijnlijk iets voor jou!Het kan je helpen bij het maken van diverse keuzes in je leven, je loopbaan, je relatie, je gezondheid en bij veranderingen in jouw levenskoers.

 

Ontdek zo je twaalf talenten en hoe je die kunt inzetten voor de keuzes, die werkelijk bij je passen. Zodat je vanuit jouw passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng evenwicht in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw leven.

 

Missie van het Talentenspel

In deze tijd van ‘overgang’ vaart het bewustzijn in versneld tempo. Het Talentenspel is daarbij een middel om de veelal onbewuste blauwdruk van je zielbewust te maken, zodat jij jouw leven daarnaar kan inrichten en gelukkig kan zijn. Het kan een grote inspiratiebron voor je worden.

Onder begeleiding van mij als talentencoach/therapeut ga je aan de slag met het Talentenspel. Ontdek jouw twaalf belangrijkste talenten en hoe je deze kunt toepassen. Vind antwoord op de vragen die voor jou een belangrijke rol spelen zoals:

    Hoe doorbreek ik bepaalde patronen?

    Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?

    Wat wil ik het allerliefst doen?

    Wat is het doel van mijn leven? Welk beroep past bij me?

 

Neem de leiding over jouw leven en begin te leven vanuit jouw passie en bezieling!

Ik begeleid je bij het spel en help je om je eigen antwoorden te vinden. Meestal zijn vier tot vijf sessies van elk twee à drie uur voldoende om het Talentenspel ‘uit te spelen’.